۱۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۴۵

اولویت های اسکان در خوابگاه های علوم پزشکی بازنگری می شود

اولویت های اسکان در خوابگاه های علوم پزشکی بازنگری می شود

مسئول امور رفاهی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به بررسی مشکلات آیین نامه اسکان دانشجویان علوم پزشکی در خوابگاهها گفت: فصل سوم آیین نامه با حضور تنی چند از مدیران و مسئولان دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی بررسی شد تا مشکلات موجود در آن برطرف شود.

پونه جهانگیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه هر یک از آیین نامه های اجرایی پس از مدتی نیاز به بازنگری دارند تا با مسائل و مشکلات روز هماهنگ شوند، نشستی با حضور معاونان 10 دانشگاه علوم پزشکی در حوزه معاونت دانشجویی برگزار شد تا مشکلات ناشی از برخورد سلیقه ای با فصل سوم آیین نامه اسکان خوابگاه ها بررسی شود. 

وی افزود: دانشگاه ها نظر خود را بیان کردند و مقرر شد اولویت های اسکان در خوابگاه های علوم پزشکی را با نظر جمعی مسئولان دانشجویی و فرهنگی و نظرخواهی از دانشجویان بازنگری کنیم. 

جهانگیری اظهار داشت: خروجی جلسه نخست بررسی مواد 23 و 24 فصل سوم آیین نامه اسکان خوابگاه های مجردی دانشگاه های علوم پزشکی بسیار مطلوب بود و پس از نهایی شدن و اعمال نظر دانشجویان و مسئولان مربوطه به طور کامل به دانشگاه ها اطلاع رسانی می شود. 

به گزارش مهر، آیین نامه اسکان نحوه اداره و مقررات عمومي ـ انضباطي خوابگاه‌هاي دانشجويي مجردي دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشكي كشور در مرداد 1389 ابلاغ شده است. فصل سوم این آیین نامه به شرايط واگذاري خوابگاه و نحوه اسكان می پردازد. 

بر اساس ماده 23 این آیین نامه دانشجويان شاهد و ايثارگر، دانشجويان تحت پوشش سازمان بهزيستي و كميته امداد امام خميني (ره)، فرزندان خانواده‌هاي كم‌درآمد، دارندگان رتبه‌هاي ممتاز آزمون سراسري، المپيادهاي علمي، فرهنگي، هنري، ورزشي، قرآني و ممتازان علمي و فرهنگي در سطح دانشگاه، كشور، آسيا يا جهان، كاركنان مأمور به تحصيل و فرزندان كاركنان دانشگاه و وزارت كه در دانشگاه‌ها علوم پزشكي دولتي پذيرفته شده  باشند به ترتيب در اولويت واگذاري خوابگاه قرار دارند.

ماده 24 نیز تصریح کرده است که دانشجوياني كه وديعه و وام مسكن دريافت مي‌ کنند مجاز به استفاده از خوابگاه نیستند. 

بر اساس بخش های این ماده دانشجويان ميهمان، جابجايي، انتقالي، بورسيه سازمان‌هاي نظامي اعم از ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و ساير سازمان‌ها از اولويت استفاده از خوابگاه برخوردار نیستند. در صورت وجود ظرفيت‌ تقاضاي آنها در كميته اسكان طرح و بررسي خواهد شد.

همچنین به دانشجويان پس از فراغت از تحصيل، انصراف یا اخراج از دانشگاه همچنين دانشجوياني كه به هر دلیل قطع ارتباط آموزشی دارند (مرخصي تحصيلي، تعليق انضباطي) مجوز استفاده و ادامه سكونت در خوابگاه داده نخواهد شد ولي در شرايط خاص تقاضاي دانشجو در كميته اسكان بررسي و تصمیم گیری خواهد شد.

در ادامه این ماده آمده است دانش‌آموختگان براي انجام امور فارغ‌التحصيلي با اخذ مجوز كتبي از امور دانشجويي مي‌توانند حداكثر به مدت دو هفته به صورت ميهمان از خوابگاه استفاده کنند. 

کد خبر 2090729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha